Kan man låne penge trods RKI registrering?

Kan man låne penge trods RKI registrering? Svaret på det spørgsmål er ja det kan man godt. Der er nogle låneudbydere der er åbne for at låne dig penge, til trods for at du står i RKI som dårlig betaler. Den form for lån kaldes rki lån. Forskellen på denne type lån og et almindeligt online lån, er de krav låneudbyder stiller til dig. Lånet vil blive bevilget på baggrund af en individuel kreditvurdering og kravene og renten vil også være markant højere end hvad du ellers ville opleve. Derfor bør du også kun låne, såfremt at der ikke er andre muligheder.

Hvis du tiltrods for de hårde krav beslutter dig for at låne, så prøv at se om du kan få lov til at låne så meget, at du kan tilbagebetale de lån du står i RKI for. Det vil ikke alene give dig flere penge, så du hurtigere kan få betalt det dyre RKI lån af. Samtidig vil det også betyde at du ikke længere vil stå registreret i RKI og har mulighed fremover at låne på almindelige vilkår.

Få et overblik over din økonomi

Inden du låner er det en god ide at starte med at få et godt overblik over din økonomi. Hvad har du af indtægter, har du mulighed for at arbejde mere og derfor tjene mere og hvad har du af udgifter. Forskellen er reelt det du kan betale af på et nyt lån. 

Derefter bør du lægge et budget. Det er meget vigtigt at du ikke lægger et budget der er så stramt, at der ikke er plads til uforudseete udgifter eller at du ikke har råd til en kop kaffe i ny og næ med dine venner. Det kan du gøre i en kort periode. I en længere vil det gøre dig sårbar og du risikere at du ikke kan overholde dine økonomiske forpligtigelser. 

Husk også at når du ansøger, at du søger mere end en bank så du trods alt har mulighed for at få det bedste og billigste lån trods omstændighederne. Søg mindst 3 forskellige online banker og vælg den af bankerne, der tilbyder det bedste lån.