Hvor finder du det rigtige kviklån?

I dag er markedet for online lån enormt og det kan være svært at gennemskue de forskellige muligheder der er tilrådelig. Ofte hedder den samme type lån mange forskellige ting. Kviklån, mikrolån, smslån og minilån er f.eks. ord for den samme type lån. find kviklån her. 

At det kan være svært at finde rundt i de forskellige lån har flere fundet ud. Derfor findes der en del hjemmesider der udover at de beskriver de forskellige lån og udbydere også tilbyder at hjælpe dig med at finde 3 lån du kan søge. Da det er nemt og hurtigt at søge er det værd at bruge de par minutter at søge flere og finde det rigtige kviklån til den bedste rente.

Hvad kræver det at tage et online lån?

En af kendetegnene ved et online lån er at det er nemt og hurtigt at ansøge og der stilles få krav til ansøgeren. Det betyder også at de ofte er lidt dyrere end hvis man får et traditionelt lån.

Låneudbyderen har som krav at du har et NemID, det skal du bruge når du skal skrive lånet under. Derudover skal du være mindst 18 år og have en aktiv emailadresse. Har du ikke en emailadresse kan låneudbyder ikke sende dig et tilbud.

Som det sidste skal du have en dansk adresse og være tilmeldt folkeregisteret.

Nogle låneudbydere har ingen problemer med at du står i RKI, men så vil det være under andre betingelser og kræve en individuel vurdering. 

Du vil have et svar, positivt eller negativt indenfor et par minutter og du kan bagefter vurdere og finde det rigtige.

Husk økonomisk overblik

Inden du underskriver er det en god ide at lægge et budget og se hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er i princippet det du kan betale af på et nyt lån. Det er dog en god ide ikke at sætte sig alt for stramt økonomisk, så der ikke er plads til uforudsete udgifter og en kop kaffe med vennerne i ny og næ. Især ikke hvis det vil tage dig flere måneder at tilbagebetale lånet af. Det vil sætte dig i en økonomisk sårbar situation.