Har du brug for penge her og nu?

Har du brug for et kviklån?

Du har akut brug for penge, men hvor skal du gå hen og hvilket kviklån skal du vælge? Det kan være svært at gennemskue de mange muligheder og derfor vil jeg gerne dele denne guide med dig. Jeg har nemlig selv brúgt den, da jeg skulle finde det rette kviklån til mig selv.  Hvad end du skal bruge nye kviklån til, kan den hjælpe dig til at finde de bedste muligheder på markedet. 

Jeg har selv stået i den situation et par gange. Altså en situation hvor jeg havde brug for penge her og nu. Min bank var ikke en mulighed og jeg var ikke interesseret i at havne i en situation, hvor jeg kom i problemer.

Nem og overskuelig kviklåns-oversigt

Jeg har fundet en opdateret oversigt, så du altid kan sammenligne de forskellige kviklån, der er på markedet. Den gør det overskueligt og nemt for dig at vælge det rette kviklån til netop din situation. Så kan du fokusere på hvad pengene skal bruges til i stedet for at bruge alt din energi på at undersøge de mange forskellige muligheder.

Oversigten har hjulpet mig med at finde frem til det rette lån mange gange. Jeg er derfor ikke bange for at anbefale den til dig. Den giver dig lige det overblik, som du skal bruge for at kunne sammenligne og vælge rigtigt.

Undgå at komme i problemer

Flere og flere privatpersoner optager kviklån og desværre er der en del, der kommer i problemer. Det kan denne oversigt hjælpe dig med at undgå. Der er blandt andet opstillet en del punkter, som du skal overveje, inden du tager den endelige beslutning, om hvilket nye kviklån du skal vælge. Du skal overveje følgende:

  • Ansøg om kviklån flere forskellige steder. Jeg har søgt ca 3 forskellige steder, de gange jeg har haft brug for et kviklån. På den måde forbedrer du dine chancer for at blive godkendt og du har bedre mulighed for at sammenligne de forskellige lån.
  • Lav et budget inden du ansøger. Så har du mulighed for at se, hvor meget din økonomi kan bære. Derved mindsker du risikoen for at havne i problemer med et kviklån.
  • Hold øje med ÅOP, så du kan få et billede af, hvor meget de årlige faste udgifter er.
  • Søg lidt mere end du har brug for. Jeg har selv oplevet blive godkendt til lidt mindre end jeg egentlig havde ansøgt om – og det er jo ærgerligt ikke at have råd til dét, man har brug for, når lånet går igennem.
  • Send din ansøgning afsted indenfor bankens åbningstid. Så får du svar indenfor en time og kan enten få pengene udbetalt hurtigt eller søge videre.

Held og lykke med søgningen. Håber du blev klogere og kan bruge mine erfaringer.