Find det bedste og billigste quicklån

Overvejer du at tage et onlinelån, men har svært ved at overskue markedet er der hjælp at hente på internettet. Her findes der flere hjemmesider der har specialiceret sig i at give deres læsere et overblik over de forskellige lånemuligheder. Det gør de gratis for at få trafik på deres hjemmeside og derved kunne tiltrække virksomheder, der har brug for at reklamere på internettet. 

Her er det muligt at få hjælp til at finde mindst 3 forskellige banker du kan ansøge og den vej finde det bedste og billigste lån. Ofte tager det kun et par minutter at ansøge og få svar, så det er tid der er givet godt ud. 

Find dit Quicklån her

Husk det økonomiske overblik

Inden du ansøger om et lån, er det en god ide at starte med at få et godt overblik over din økonomi. Både om du har råd til at afbetale på et lån, men også om det kan give mening at låne et større beløb og tilbagebetale evt. andre lån. Som udgangspunkt er det billigere at betale af på et stort lån end flere små. 

Har du aldrig før lagt et budget er der flere gode skabeloner på internettet, der er lige til at downloade. 

Når du laver et budget, er det en god ide ikke at lave et alt for stramt og optimistisk budget. Ikke særlig mange mennesker trives ved at have en alt for stram økonomi, hvor der ikke er luft til lidt sjovt i ny og næ. Det kan man gøre en måned eller 2 men sjældent længere. Er budgettet stramt, er der større sandsynlighed for at du ikke kan overholde dine forpligtigelser og du sætter dig selv i en sårbar situation.

Krav til låneren

En af kendetegnene ved et quicklån er at de ikke stiller krav om sikkerhed. De kan ved større lån bede om dokumentation på en indtægt. Det kan f.eks. være via en lønseddel. 

Derudover skal låneansøger have bopæl i Danmark og have en dansk folkeregisteradresse. Du skal have et NemID som skal bruges til at underskrive lånetilbudet.  Det er også nødvendigt at have en mailadresse, så banken har mulighed for at sende dig et tilbud. Sidst men ikke mindst skal du være mindst 18 år og myndig.